Nogle dage er der bare ikke tid til at stå længe over kødgryderne og så er en gang kyllingefilet med ramsløg og mozzarella et hit. Det er super hurtigt at fordele pesto, ost og tomat over kyllingefiletterne og sætte dem i ovnen, så de kan passe sig selv.
Jeg lavede dem med ramsløgpesto, som jeg havde lavet for nylig. Basilikumpesto ville også være rigtig fint at bruge. Vi fik kyllingefilet sammen med smørbagte kartofler. Det var helt perfekt, fordi begge fade kunne stå og hygge sig i ovnen samtidig.
Prøv også: Indbagt kyllingefilet med skinke og ost
xoxo Malene
Kyllingefilet med ramsløg og mozzarella

Kyllingefilet med ramsløg og mozzarella er en nem og lækker ret til dage, hvor der ikke er meget tid til at stå i køkkenet. Retten passer sig selv i ovnen, så du har tid til andre ting.
- Forberedelse10 min
- Tilberedningstid40 min
- Samlet tid50 min
- Antal pers.4
- VELEGNET SOM
- Hovedret
Ingredienser
- 4 kyllingebrystfilet
- 4 spsk ramsløgspesto
- 2 kugler frisk mozzarella
- 10-15 cherrytomater
- Salt og peber
Sådan gør du
Læg kyllingebrystfileterne i et ildfast fad.
Drys med salt og peber.
Fordel pestoen over kyllingestykkerne.
Skær mozzarellaen i skiver og læg dem oven på pestoen.
Skær tomaterne i skiver og fordel dem.
Drys evt. en smule salt over.
Bages i 40 minutter ved 200 grader.
Serveres evt. sammen med smørbagte kartofler og en lækker salat. fx. bønnesalat eller melonsalat

Husk at gemme opskriften på Pinterest og følg gerne mine opslagstavler for meget mere inspiration.