Loaded potato skins

Loaded potato skins

Potato skins er perfekt som en lille appetizer, når man har gæster til spisning. Server dem inden I går til bords. De kan sagtens spises stående.

  • Forberedelse15 min
  • Tilberedningstid1 hr
  • Samlet tid1 hr 15 min
  • Antal pers.6

Ingredienser

  • 10 kartofler i mellemstørrelse
  • 25 g smør
  • Lidt olie
  • 200 g bacon i tern, stegte
  • 150 g revet cheddar

Sådan gør du

1

Vask kartoflerne grundigt og smør dem ind i olie.

Prik huller i siden af kartoflerne hele vejen rundt med en gaffel.

Bag kartoflerne i 50 minutter ved 200 grader. 

Lad dem køle lidt af. 

Halver kartoflerne langs gaffelhullerne og fjern indmaden. Der må gerne være omkring en halv centimeter kartoffel tilbage.

Smør kartoflerne på begge sider med smeltet smør.

Læg dem med skrælsiden op og bag dem i 5 minutter ved 225 grader.

Vend kartoflerne og bag igen ca. 5 minutter.

Fordel stegte bacontern og revet cheddar i kartoflerne og bag et par minutter mere til osten er smeltet.

Servering

2

Serveres med creme fraiche






Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *