Rødkålssalat

Rødkålssalat er et fantastisk alternativ til den sædvanlige syltede rødkål til andestegen eller flæskestegen, hvis du gerne vil have noget mere friskt og knasende tilbehør. De let syrlige appelsiner og søde æbler giver en rigtig godt smag til kålen. Og den søde/sure dressing er prikken over i’et. 

Prøv den evt. til årets julemiddag. Eller når som helst. Den er også lækker til simple koteletter eller til en kyllingesteg.

Prøv også: Spidskålssalat med appelsin

xoxo Malene

Rødkålssalat

Rødkålssalat
  • Forberedelse15 min
  • Tilberedningstid1 min
  • Samlet tid16 min
  • Antal pers.4

Ingredienser

  • 1/4 rødkål
  • 1 appelsin
  • 1 æble
  • 75 g valnødder

Dressing

  • 1 tsk honning
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk olivenolie

Sådan gør du

1

Snit rødkålen og skær appelsin og æble i mindre stykker.

Læg det i en skål og tilføj grofthakkede valnødder

Rør honning, æblecidereddike og olivenolie sammen og hæld det over salaten.

Denne rødkålssalat er perfekt sammen med et sprødt pandestegt andebryst.

Rødkålssalat med appelsin, æble, valnødder og lækker dressing

Husk at gemme opskriften på Pinterest og følg gerne mine opslagstavler for meget mere inspiration.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen