Key Lime Pie – næsten en mojito-kage

Key lime pie

Lime

Du skal bruge:

Bund:
200 g Digestive Original kiks
30 g sukker
125 g smeltet smør

Fyld:
3 store æggeblommer (Gem hviderne og lav disse lækre kys)
1 dåse kondenseret mælk
Saft og skal af 4 limefrugter (Gem lidt af skallen til pynt)

Topping:
1/4 L piskefløde
30 g sukker
Revet limeskal

Key lime pie

Sådan laver du Key Lime Pie

Bund:
Kiks og sukker kommes i en skål og hakkes/knuses fint. Det er nemmest at gøre med hænderne.
Tilsæt smeltet smør lidt ad gangen og rør grundigt rundt indtil massen er ensartet og begynder at hænge godt sammen.
Beklæd en springform 24cm med bagepapir og kom massen ned i formen.
Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 12-15min.

Fyld:
Kom æggeblommerne i en skål og pisk dem indtil de er lyse og luftige.
Tilsæt langsomt en hel dåse sødet kondenseret mælk, mens der stadig piskes. Pisk i ca. 3-5min så massen bliver mere luftig.
Tilsæt revet limeskal og pisk.
Tilsæt langsomt og lidt ad gangen limejuice, mens der stadig piskes.
Hæld massen ovenpå kiksebunden og glat overfladen ud med en dejskraber.
Bages i ovnen i ca. 15min.

Kagen skal være køleskabskold inden du pynter den.

Topping:
Kom piskefløde og sukker i en skål og pisk til flødeskum.
Kom flødeskummet i en sprøjteposen og pynt kagen som ønsket.
Slut af med at drysse en smule revet limeskal udover hele kagen.

Kagen serveres kold.

Key lime pie

Key Lime Pie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *