Opskrift på lækker kirsebærmousse

Kirsebærmousse

Kirsebærmousse

Du skal bruge:

3 blade husblas
200 g. kirsebær
100 g. sukker
½ dl. citronsaft
2½ dl. piskefløde

+ ekstra fløde til pynt

Sådan gør du:

Tag stenene ud af kirsebærrene og læg dem i en gryde sammen med sukker og citronsaft.

Kog blandingen i ca. 5 minutter og blend derefter med stavblenderen.

Hæld blandingen i en skål og lad det køle ned til stuetemperatur.

Læg husblassen i blød i koldt vand i 10 minutter.

Tag husblassen op af vandet, læg det i en lille skål og smelt det over vandbad.

Tag en lille skefuld af kirsebærblandingen og rør det sammen med husblassen. Fortsæt med en lille skefuld af gangen, indtil husblassen har samme temperatur.

Rør derefter husblassen sammen med resten af kirsebærblandingen.

Pisk fløden til blødt skum, og vend den med kirsebærblandingen.

Fordel din kirsebærmousse i små glas eller kom den i en skål.

Sæt den på køl på et par timer.

Pynt med flødeskum og friske kirsebær og server.

Kirsebærmousse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *