Kyllingefarsbrød
Kyllingefarsbrød bliver saftigt og lækkert, når det blandes med smagfuldt fyld og indpakkes i sprød bacon.
- Forberedelse15 min
- Tilberedningstid40 min
- Samlet tid55 min
- Antal pers.4
Ingredienser
- 400 g kyllingefars
- 1 løg
- 1 rød snackpeber
- 2 spsk kapers
- 1 æg
- Salt og peber
- 100 g revet ost
- 1 pk bacon i skiver
Sådan gør du
1
Hak løg, snack-peber og kapers fint og rør det godt sammen med kyllingefars, æg, salt og peber og halvdelen af det revede ost.
Læg bacon skiverne side om side på et skærebræt.
Drys resten af det revede ost på baconskivene.
Læg kyllingefarsen henover midten på tværs af baconskiverne og form en lang pølse.
Fold baconskiverne omkring kyllingefarsen og læg farbrødet i et ildfast fad med samlingerne nedad.
Bages i ovnen ved 200 grader i 40 minutter
Server sammen med den lækreste pastasalat og hvidløgsflute