- Forberedelse15 min
- Tilberedningstid1 hr 20 min
- Samlet tid1 hr 35 min
- Antal pers.4
Ingredienser
- 500 g kyllingehjerter
- 1 løg
- 1 gulerod
- 2 dl vand
- 1 bouillonterning
- 1 glas hele champignon
- 2 dl piskefløde eller madlavningsfløde
- 1 tsk sukker
- Salt og peber
Sådan gør du
1
Rens kyllingehjerterne og skær toppen af (der hvor alt det hvide sidder)
Brun kyllingehjerterne i lidt smør i en gryde og skru ned for varmen.
Skær løg og gulerod i skiver og hæld det i gryden.
Drys med salt, peber og sukker.
Tilsæt vand og bouillonterning. Der skal være nok vand til at dække fyldet.
Lad retten simre i en times tid.
Hæld vandet fra champignonerne og had dem i gryden sammen med fløden.
Kog sovsen op og smag den til.
Serveres med kartoffelmos eller hele kogte kartofler, samt lidt agurkesalat eller syltede asier.