Kyllingehjerter i flødesovs

Kyllingehjerter i flødesovs

Kyllingehjerter i flødesovs

  • Forberedelse15 min
  • Tilberedningstid1 hr 20 min
  • Samlet tid1 hr 35 min
  • Antal pers.4

Ingredienser

  • 500 g kyllingehjerter
  • 1 løg
  • 1 gulerod
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 1 glas hele champignon
  • 2 dl piskefløde eller madlavningsfløde
  • 1 tsk sukker
  • Salt og peber

Sådan gør du

1

Rens kyllingehjerterne og skær toppen af (der hvor alt det hvide sidder)

Brun kyllingehjerterne i lidt smør i en gryde og skru ned for varmen.

Skær løg og gulerod i skiver og hæld det i gryden.

Drys med salt, peber og sukker.

Tilsæt vand og bouillonterning. Der skal være nok vand til at dække fyldet.

Lad retten simre i en times tid.

Hæld vandet fra champignonerne og had dem i gryden sammen med fløden.

Kog sovsen op og smag den til.

Serveres med kartoffelmos eller hele kogte kartofler, samt lidt agurkesalat eller syltede asier.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *