De her pizzamuffins er lækre og luftige og smager helt fantastisk. Første gang jeg lavede dem forsvandt de i løbet af ingen tid og jeg måtte straks i gang med flere. Nu laver jeg altid dobbelt portion, når jeg alligevel er i gang. De er heldigvis ret nemme og hurtige at lave.

Eva vil gerne have en med i madpakken og begge piger spørger efter dem, når de kommer hjem om eftermiddagen, så jeg er glad for at have et lille lager i fryseren.

Luftige pizzamuffins med skinke og ost

Prøv også: Pizzaboller med hjemmelavet tomatsovs, grønne pizzasnegle med spinat eller mine lette og luftige pølsehorn til dit barns madpakke.

Pizzamuffins smager stadig skønt efter de har været frosne og hvis de lige får 15-20 sekunder i mikroovnen efter optøning, både dufter og smager de som nybagte.

Der bliver 12 pizzamuffins af denne opskrift.

Du skal bruge

2 dl vand

25 g gær

1 tsk salt

1 spsk tørret oregano

2 æg

2 spsk olie

75 g skinke

100 g revet ost

ca. 400 g tipo 00 mel

Ca. 1 dl tomatsovs

Sådan laver du pizzamuffins med skinke og ost

Rør gæren ud i lunken vand

Tilsæt salt, oregano og olie.

Pisk æggene sammen med en gaffel i en lille skål og til sæt det så sammen med skinke og ost.

Tilsæt melet lidt ad gangen. Dejen skal være fast, men lettere klistret.

Sæt 12 papirmuffinforme i en muffinform og fordel dejen i dem.

Lad dem hæve i en halv time.

Smør tomatsovs på dine pizzamuffins med en teske eller bagepensel.

Bages i ovnen i 15 minutter ved 180 grader.

Opskrift på skønne luftige pizzamuffins med skinke og ost

Husk at gemme opskriften på Pinterest og følg gerne mine opslagstavler for meget mere inspiration.

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.