Luksus tunmousse med kapers og rejer
Luksus tunmousse passer perfekt til frokost eller måske som en forret nytårsaften.
- Forberedelse20 min
- Tilberedningstid1 hr
- Samlet tid1 hr 20 min
- Antal pers.6
- VELEGNET SOM
Ingredienser
- 3 ds tun i vand
- 100 g smør
- 2 spsk creme fraiche
- 1 spsk mayonnaise
- 1 spsk citronsaft
- 1 lille glas kapers
- 200 g rejer
- Salt og peber
Pynt
- Citron
- Tomat
- Dild
Sådan gør du
1
Hæld vandet fra tunen.
Pisk smør, creme fraiche, mayonnaise og citronsaft sammen.
Vend tun, kapers og rejer sammen i blandingen. Læg evt. nogle af rejerne til siden og brug dem til at anrette tunmoussen.
Smag til med salt og peber.
Sæt på køl en times tid eller til dagen efter, så moussen kan sætte sig. Den smager bedst kold direkte fra køleskabet.
Servering
2
Tunmousse er ekstra indbydende hvis du portionsanretter og pynter med citron, tomat og dild.
Server med lækkert brød, fx ristet rugbrød.