Nemme pølsehorn til madpakken

Pølsehorn

Pølsehorn

Du skal bruge

3 dl lunken vand
25 g gær
2 tsk salt
2 tsk sukker
2 spsk olivenolie
100 g grahamsmel
400 g hvedemel
8 pølser

Sådan laver du pølsehorn

Rør gæren ud i vandet.

Tilsæt salt, sukker, olie og mel og ælt det godt sammen.

Lad dejen hæve 1 time et lunt sted med et rent klæde over.

Halver pølserne og del dejen op i 16 stykker.

Rul hver klump dej til en lang pølse og vikl den rundt om en halv pølse.

Læg pølsehornene på en bageplade på bagepapir og lad det hæve igen i ca. 30 minutter.

Pensl med æg.

Bages i ca. 20 minutter ved 200 grader

Pølsehorn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *