Stegte rosenkål

Stegte rosenkål

Stegte rosenkål

Stegte rosenkål

Skønne stegte rosenkål tilsat lidt sødt, lidt surt, lidt salt og lidt knas.

  • Forberedelse5 min
  • Tilberedningstid15 min
  • Samlet tid20 min
  • Antal pers.8

Ingredienser

  • 500 g rosenkål
  • 125 g bacon i skiver
  • 1 tsk akaciehonning
  • Saften af en halv citron

Sådan gør du

1

Vask rosenkålene, fjern roden og yderbladene og halver dem.

Skær baconskiverne i mindre stykker.

Steg baconstykkerne på en pande indtil de er sprøde. 

Tag dem af panden og læg dem på et stykke køkkenrulle.

Læg rosenkålene på panden og steg dem i fedtet fra baconen indtil de er møre. De må gerne have lidt bid. 

Tilsæt akaciehonning og det stegte bacon og vend det hele rundt.

Pres citronsaft over retten og server.


I stedet for bacon som knas, kan du bruge nødder eller ristede pinjekerner.




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *