Stegte rosenkål
Skønne stegte rosenkål tilsat lidt sødt, lidt surt, lidt salt og lidt knas.
- Forberedelse5 min
- Tilberedningstid15 min
- Samlet tid20 min
- Antal pers.8
- VELEGNET SOM
Ingredienser
- 500 g rosenkål
- 125 g bacon i skiver
- 1 tsk akaciehonning
- Saften af en halv citron
Sådan gør du
1
Vask rosenkålene, fjern roden og yderbladene og halver dem.
Skær baconskiverne i mindre stykker.
Steg baconstykkerne på en pande indtil de er sprøde.
Tag dem af panden og læg dem på et stykke køkkenrulle.
Læg rosenkålene på panden og steg dem i fedtet fra baconen indtil de er møre. De må gerne have lidt bid.
Tilsæt akaciehonning og det stegte bacon og vend det hele rundt.
Pres citronsaft over retten og server.
I stedet for bacon som knas, kan du bruge nødder eller ristede pinjekerner.