Torskefad med bearnaisedressing

Torskefad med bearnaisedressing

Torskefad med bearnaisedressing

Torskefad med bearnaisedressing

Torskefad med bearnaisedressing er lækkert at servere som forret, evt. til nytårsmiddagen. Eller som frokostret, hvis man har rester af kogt torsk fra dagen før.

  • Forberedelse20 min
  • Antal pers.4
  • VELEGNET SOM
    • Forret eller frokostret

Ingredienser

  • 700 g kold kogt torsk
  • 150 g rejer
  • 4 æg
  • 10 cherrytomater
  • 1 hjertesalat

Pynt

  • 1 citron
  • 1 glas kaviar
  • Dild

Dressing

  • 2 dl creme fraiche
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk sennep
  • 2 tsk bearnaiseessens
  • Salt og peber

Sådan gør du

1

Riv eller skær salaten i mindre stykker og fordel det på et fad.

Pil torskekødet i stykker og anret det ovenpå salaten, sammen med rejer, æg, tomater.

Pynt med citron, kaviar, dressing og dild.

Dressing

2

Bland creme fraiche, sukker, sennep og bearnaiseessens sammen i en skål.

Smag til med salt og peber.

Dressingen kan serveres ovenpå torsken eller i en skål ved siden af.


Server torskefadet sammen med et lækkert hvidløgsflute




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *