Torskefad med bearnaisedressing
Torskefad med bearnaisedressing er lækkert at servere som forret, evt. til nytårsmiddagen. Eller som frokostret, hvis man har rester af kogt torsk fra dagen før.
- Forberedelse20 min
- Antal pers.4
- VELEGNET SOM
- Forret eller frokostret
Ingredienser
- 700 g kold kogt torsk
- 150 g rejer
- 4 æg
- 10 cherrytomater
- 1 hjertesalat
Pynt
- 1 citron
- 1 glas kaviar
- Dild
Dressing
- 2 dl creme fraiche
- 1 tsk sukker
- 1 tsk sennep
- 2 tsk bearnaiseessens
- Salt og peber
Sådan gør du
1
Riv eller skær salaten i mindre stykker og fordel det på et fad.
Pil torskekødet i stykker og anret det ovenpå salaten, sammen med rejer, æg, tomater.
Pynt med citron, kaviar, dressing og dild.
Dressing
2
Bland creme fraiche, sukker, sennep og bearnaiseessens sammen i en skål.
Smag til med salt og peber.
Dressingen kan serveres ovenpå torsken eller i en skål ved siden af.
Server torskefadet sammen med et lækkert hvidløgsflute