Urtekrebinetter
Urtekrebinetter en en opgradering af den klassiske krebinet.
- Forberedelse10 min
- Tilberedningstid10 min
- Samlet tid20 min
- Antal pers.6
Ingredienser
- 600 g hakket kalv og flæsk
- 1 håndfuld frisk estragon
- 1 håndfuld bredbladet persille
- 1 håndfuld frisk timian
- Salt og peber
- 1 spsk mel
- 2 æg
- 2 dl rasp
Sådan gør du
1Rør farsen sammen med krydderurter, mel, 1 af æggene, salt og peber.
Form 6 kugler og flad dem let ud ved at trykke på toppen med håndfladen.
Pisk det andet æg i en dyb tallerken med en gaffel.
Hæld raspen i en anden dyb tallerken.
Vend krebinetterne i æg og derefter i rasp.
Steges på panden til de er gyldne og gennemstegte.
Server urtekrebinetterne sammen med brasede kartofler.