Urtekrebinetter

Urtekrebinetter

Urtekrebinetter

Urtekrebinetter

Urtekrebinetter en en opgradering af den klassiske krebinet.

  • Forberedelse10 min
  • Tilberedningstid10 min
  • Samlet tid20 min
  • Antal pers.6

    Ingredienser

    • 600 g hakket kalv og flæsk
    • 1 håndfuld frisk estragon
    • 1 håndfuld bredbladet persille
    • 1 håndfuld frisk timian
    • Salt og peber
    • 1 spsk mel
    • 2 æg
    • 2 dl rasp

    Sådan gør du

    1

    Rør farsen sammen med krydderurter, mel, 1 af æggene, salt og peber.

    Form 6 kugler og flad dem let ud ved at trykke på toppen med håndfladen.

    Pisk det andet æg i en dyb tallerken med en gaffel.

    Hæld raspen i en anden dyb tallerken.

    Vend krebinetterne i æg og derefter i rasp.

    Steges på panden til de er gyldne og gennemstegte.

    Server urtekrebinetterne sammen med brasede kartofler.

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *