Virkelig nemme hjemmelavede pitabrød
- Forberedelse10 min
- Tilberedningstid8 min
- Samlet tid18 min
- Antal8 stk
- Hævetid1 time 10 min
Ingredienser
- 3 1/2 dl lunkent vand
- 25 gram gær
- 1 tsk groft salt
- 500 g TIPO00 hvedemel (Du kan også bruge almindeligt hvedemel, eller en grovere type)
Sådan gør du
1
Opløs gæren i det lunkne vand.
Tilsæt salt.
Tilsæt mel lidt efter lidt og ælt det rigtigt godt sammen.
Lad dejen hæve et lunt sted i en time.
Del dejen i 8 stykker og tril dem til boller.
Rul hver bolle ud til en cirkel på ca. 1/2 cm tykkelse.
Lad dem hæve i ca. 10 minutter.
Bages ved 250 grader i 5-8 minutter – hold øje med at de ikke bliver for hårde.