Du skal bruge
1 dl mælk
50 g gær
100 g smeltet afkølet smør
1 æg
1/2 tsk rød pastafarve
300 g mel
1/2 tsk usødet kakaopulver
1 spsk sukker
1 tsk salt
Fyld
100 g smør
100 g brun farin
1 spsk kanel
Glasur
Flormelis
Vand
Rød pastafarve
“Blod”
2 tsk glukosesirup
1 nip kakaopulver
2-3 dråber rød pastafarve
Sådan laver du zombie indvolde
Lun mælken og røren gæren ud i den.
Tilsæt smør, æg og pastafarve og rør godt sammen.
Bland mel, kakao, salt og sukker og ælt det hele sammen.
Sæt det et lunt sted med et rent klæde over og lad dejen hæve i en time.
Bland smør, farin og kanel sammen i en skål.
Rul dejen ud i en stor rektangel.
Smør fyldet på og rul let henover med kagerullen, evt. med bagepapir imellem.
Rul dejen sammen til en lang pølse og skær den i skiver af forskellig størrelse.
Rul hvert stykke ud igen og fold på den lange led.
Læg dem i et ildfast fad, så det ligner tarme og indvolde.
Lad kagen hæve i 30 minutter et lunt sted.
Bages ved 180 grader i 20 minutter. Lad kagen køle af derefter.
Lav en smule tynd glasur af vand, flormelis og rød farve og pensl det på kagen for at få det glatte og let slimede look.
Bland glukosesirup, kakao og rød farve og dryp det sporadisk på kagen.