Lækre bløde chokolademuffins

Chokolademuffins

Lækre bløde chokolademuffins

Chokolademuffins

  • Forberedelse10 min
  • Tilberedningstid15 min
  • Samlet tid25 min
  • Antal12 stk

    Ingredienser

    • 200 g sukker
    • 3 æg
    • 1 tsk vaniljesukker
    • 125 g smør
    • 100 g chokolade
    • 1 dl mælk
    • 125 g hvedemel
    • 30 g kakaopulver
    • 1 tsk bagepulver
    • 1/2 tsk salt

    Sådan gør du

    1

    Pisk sukker, æg og vaniljesukker luftigt.

    Smelt smørret i en gryde ved lav varme.

    Knæk chokoladen i mindre stykker og rør det sammen med den varme smør indtil begge dele er smeltet sammen.

    Hæld det i æggemassen sammen med mælk og pisk.

    Bland mel, bagepulver kakao og salt sammen i en skål og tilsæt det til dejen lidt ad gangen.

    Sæt 12 papirmuffinforme i en muffinform af metal eller silikone og fordel dejen heri.

    Bages ved 175 grader i 15 minutter.





    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *