Lækre bløde chokolademuffins
- Forberedelse10 min
- Tilberedningstid15 min
- Samlet tid25 min
- Antal12 stk
Ingredienser
- 200 g sukker
- 3 æg
- 1 tsk vaniljesukker
- 125 g smør
- 100 g chokolade
- 1 dl mælk
- 125 g hvedemel
- 30 g kakaopulver
- 1 tsk bagepulver
- 1/2 tsk salt
Sådan gør du
1
Pisk sukker, æg og vaniljesukker luftigt.
Smelt smørret i en gryde ved lav varme.
Knæk chokoladen i mindre stykker og rør det sammen med den varme smør indtil begge dele er smeltet sammen.
Hæld det i æggemassen sammen med mælk og pisk.
Bland mel, bagepulver kakao og salt sammen i en skål og tilsæt det til dejen lidt ad gangen.
Sæt 12 papirmuffinforme i en muffinform af metal eller silikone og fordel dejen heri.
Bages ved 175 grader i 15 minutter.