Hakkebøffer med bløde løg er virkelig en klassiker. Et spejlæg på toppen gør det kun endnu bedre.
Du skal bruge
500 g hakket oksekød
1 æg
1 spsk ahornsirup
1 spsk soya
1 tsk tørret estragon
50 g hakkede valnødder
1 stort løg
4 æg
Salt og peber
Sådan laver du hakkebøffer med bløde løg og spejlæg
Rør hakket oksekød, 1 æg, ahornsirup, soya, estragon, og valnødder sammen.
Form 4 bøffer og hak dem i #-mønster på hver side.
Krydr med salt of peber og steg bøfferne på en varm pande 2-3 minutter på hver side.
Sluk for varmen og lad hakkebøfferne stå på den varme pande i 12 minutter.
Imens kan du lave bløde løg og spejlæg.
Skær løget i ringe og kom dem på en pande med smeltet smør ved medium varme.
Når løgene er klare og bløde tager du dem af panden.
Slå 4 æg ud på panden og steg indtil hviden ikke længere er klar.
Server med ristet rugbrød og en god salat.