Hakkebøffer med bløde løg og spejlæg

Hakkebøffer med bløde løg er virkelig en klassiker. Et spejlæg på toppen gør det kun endnu bedre.

Opskrift på lækre saftige hakkebøffer med bløde løg og spejlæg.
Opskrift på lækre saftige hakkebøffer med bløde løg og spejlæg.

Du skal bruge

500 g hakket oksekød

1 æg

1 spsk ahornsirup

1 spsk soya

1 tsk tørret estragon

50 g hakkede valnødder

1 stort løg

4 æg

Salt og peber

Sådan laver du hakkebøffer med bløde løg og spejlæg

Rør hakket oksekød, 1 æg, ahornsirup, soya, estragon, og valnødder sammen.

Form 4 bøffer og hak dem i #-mønster på hver side.

Krydr med salt of peber og steg bøfferne på en varm pande 2-3 minutter på hver side.

Sluk for varmen og lad hakkebøfferne stå på den varme pande i 12 minutter.

Imens kan du lave bløde løg og spejlæg.

Skær løget i ringe og kom dem på en pande med smeltet smør ved medium varme.

Når løgene er klare og bløde tager du dem af panden.

Slå 4 æg ud på panden og steg indtil hviden ikke længere er klar.

Server med ristet rugbrød og en god salat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *