Du skal bruge
125 g smør
125 g sukker
125 g mel
2 æg
½ tsk salt
½ tsk vanille
½ dl mælk
1 tsk bagepulver
200 g frosne hindbær
Sådan gør du
Smelt smørret og rør mælken i.
Pisk æggene i et ad gangen.
Bland mel, sukker, salt, vanille og bagepulver i en anden skål.
Hæld væsken i lidt ad gangen og rør dejen til den er helt jævn og glat.
Kog bærrene til de er udkogte og mos dem gennem en si, så kernerne ikke kommer med i kagen.
Tilsæt de kogte bær til dejen.
Bages ved 200 grader i 18-20 minutter
Når kagerne er kølet af, pyntes med flødebolleskum.
Sådan laver du flødebolleskum
150 g sukker
½ dl vand
2 bægre pasteuriserede æggehvider
Vand og sukker koges sammen til en tynd karamel
Æggehvider piskes stive
Hæld sukkermassen i æggehviderne i en tynd stråle, mens du pisker. Der skal piskes i mindst 15 minutter, til massen er helt sej.
Kom flødebolleskummet i en sprøjtepose og sprøjt på kagerne.
Disse cup cakes er også pyntet med hindbær-kagedrys og sølvkugler.