Du skal bruge
Kyllingebrystfilet – beregn en til hver voksen. Lidt mindre til børn.
Grahamsmel
Æg
Rasp
Revet parmasan eller mozarella
Salt
Olie
Sådan laver du kyllingenuggets
Skær kyllingebrystfileten i mindre stykker. Ca. 6-8 stykker pr. filet.
Tag 3 dybe tallerkener. Den ene til grahamsmel. Den andet til pisket æg. Og den sidste til en blanding af rasp, salt og ost.
Vend kyllingestykkerne i grahamsmel. Derefter i æg. Og til sidst i raspeblandingen.
Læg stykkerne på bagepapir og dryp dem med lidt olie.
Steges i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Til vores kyllingenuggets fik vi pomfritter i ovnen. Det passer ligesom til at få pomfritter til sine nuggets.
Sådan laver du pomfritter i ovnen.
Vask eller skræl kartoflerne og skær dem i stave.
Skyl dem under koldt vandt for at skylle det meste stivelse af.
Koges i rigeligt vand tilsat salt og et skvæt eddike i ca. 12 minutter.
Lad dem køle af.
Hæld dem i en frysepose med lidt olie og vend dem godt rundt til der er olie på alle stykkerne.
Læg dem på bagepapir og sæt dem i ovnen i ca. 45 minutter ved 200 grader.
Pomfritterne skal vendes nogle gange undervejs.
Drys med salt og server.