Hjemmelavede kyllingenuggets og pomfritter i ovnen

Kyllingenuggets

Kyllingenuggets

Du skal bruge

Kyllingebrystfilet – beregn en til hver voksen. Lidt mindre til børn.
Grahamsmel
Æg
Rasp
Revet parmasan eller mozarella
Salt
Olie

Kyllingenuggets

Sådan laver du kyllingenuggets

Skær kyllingebrystfileten i mindre stykker. Ca. 6-8 stykker pr. filet.

Tag 3 dybe tallerkener. Den ene til grahamsmel. Den andet til pisket æg. Og den sidste til en blanding af rasp, salt og ost.

Vend kyllingestykkerne i grahamsmel. Derefter i æg. Og til sidst i raspeblandingen.

Læg stykkerne på bagepapir og dryp dem med lidt olie.

Steges i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.

Kyllingenuggets

Til vores kyllingenuggets fik vi pomfritter i ovnen. Det passer ligesom til at få pomfritter til sine nuggets.

Sådan laver du pomfritter i ovnen.

Vask eller skræl kartoflerne og skær dem i stave.

Skyl dem under koldt vandt for at skylle det meste stivelse af.

Koges i rigeligt vand tilsat salt og et skvæt eddike i ca. 12 minutter.

Lad dem køle af.

Hæld dem i en frysepose med lidt olie og vend dem godt rundt til der er olie på alle stykkerne.

Læg dem på bagepapir og sæt dem i ovnen i ca. 45 minutter ved 200 grader.

Pomfritterne skal vendes nogle gange undervejs.

Drys med salt og server.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *