Klassisk wienerschnitzel med dreng

Wienerschnitzel med dreng

Wienerschnitzel med dreng

Det er ret nemt at lave en god wienerschnitzel med perfekt resultat.

Sådan laver du en wienerschnitzel med tilbehør

Skær kogte kartofler i mindre stykker og steg dem i rigeligt smør på panden. Gerne ved høj varme, så de får en sprød overflade. Vend dem jævnligt, så de ikke bliver brændte.

Skær citronen i skiver og læg lidt revet peberrod, 3-5 kapers og en ansjos ovenpå. Der skal være en dreng pr. schnitzel.

Hæld ærter i en gryde og dæk dem med kogende vand og lad dem stå til kartofler og schnitzler er færdige før du hælder vandet fra.

Start med med at lave schnitzlerne ved at banke kødet. Det gøres nemmest ved at putte det i en frysepose og banke det ud med en kødhammer. Pas på du ikke banker det i stykker.

Vend så kødet i mel til det er helt tørt. Derefter i et pisket æg og til sidst i rasp.

Læg schnitzlerne på panden i rigeligt smør. Drys med salt og peber og steg dem 2-3 minutter på hver side.

Wienerschnitzel med dreng

Wienerschnitzel med dreng

GemGem

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *