Lækkert grydebrød i Römertopf stegeso

Grydebrød i Römertopf stegeso

Grydebrød i Römertopf stegeso

Du skal bruge

10 g gær
4,5 dl vand
2 tsk groft salt
400 g hvedemel
100 g grahamsmel

Sådan laver du grydebrød

Opløs gæren i koldt vand.

Tilsæt salt og mel og ælt det godt sammen.

Læge et viskestykke over skålen og lad dejen stå på bordet natten over.

Sæt stegesoen i vandbad i mindst 15 minutter

Tør den af og smør den indvendigt med olie.

Læg dejen i stegesoen, sæt låget på og lad den hæve i halvanden time.

Sæt stegesoen i en 200 grader varm ovn i 30 minutter.

Tag låget af og bag brødet i yderligere 15 minutter.

Lad det hvile i 10 minutter og tag så brødet ud af formen.

Grydebrød i Römertopf stegeso

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *