Peberkager

Peberkager

Peberkager

Peberkager

Peberkager smager godt året rundt, men er især kendt som en klassisk julesmåkage.

  • Forberedelse15 min
  • Tilberedningstid5 min
  • Samlet tid20 min
  • KØKKEN
    • Dansk
  • VELEGNET SOM
    • Julekage

Ingredienser

  • 1 1/2 dl lys sirup
  • 175 g brun farin
  • 200 g smør
  • 500 g hvedemel
  • 1 tsk stødt allehånde
  • 1 tsk kanel
  • 1/2 tsk stødt ingefær
  • 1 1/2 tsk natron
  • 1 æg

Sådan gør du

1

Smelt sirup og brun farin sammen i en gryde ved lav varme. 

Tilsæt smør og sluk for varmen, når det er smeltet. Lad blandingen køle helt af.

Bland mel, allehånde, kanel, peber, ingefær og natron sammen i en skål.

Pisk ægget.

Bland det hele sammen og ælt det til en smidig dej. 

Sæt på køl til næste dag.

Rul dejen ud og stik peberkager ud i ønsket form.

Bages ved 200 grader i ca. 5 minutter.





Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *