Rabarberkage med marcipan

Rabarberkage

Rabarberkage med marcipan

Rabarberkage

Skøn rabarberkage med marcipan og en sprød overflade af perlesukker og hakkede mandler.

  • Forberedelse15 min
  • Tilberedningstid35 min
  • Samlet tid50 min
  • Antal pers.8

    Ingredienser

    • 2 æg
    • 100 g sukker
    • 100 g smeltet smør
    • 125 g hvedemel
    • 1 tsk bagepulver
    • 1 tsk vaniljesukker
    • 100 g revet marcipan
    • 200 g rabarber
    • 2 spsk perlesukker
    • 30 g hakkede mandler

    Sådan gør du

    1

    Pisk æg og sukker lyst og luftigt.

    Tilsæt det smeltede smør.

    Rør bagepulver, vaniljesukker og mel i dejen. 

    Rens og skær rabarberstænglerne i stykker af ca. 1 cm. og vend det i dejen sammen med revet marcipan.

    Kom dejen i en smurt tærteform og drys perlesukker og hakkede mandler over. 

    Bages ved 175 grader i 35 minutter.


    Rabarberkage smager rigtig godt sammen med creme fraiche eller vaniljeis. 




    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *