Vi har lavet tarteletter med alle mulige slags fyld i, men den mest populære er den med kylling og asparges og her får du vores super nemme opskrift.
Du skal bruge
2 kyllingebrystfileter
1 boullionterning
50 g smør
2 spsk mel
1 ds asparges
1 glas champignons
Sådan laver du tarteletter med kylling og asparges
Kog kyllingestykkerne i vand tilsat boullionterning til de er møre.
Tag kyllingen op af vandet og skær dem i mindre tern. Du skal ikke kassere vandet, da det skal bruges til sovsen.
Lav en opbagt sovs med kogevandet fra kyllingen og væden fra asparges og champignons. Sovsen må gerne være god tyk, så den ikke flyder ud i tarteletterne. Fremgangmåden til opbagt sovs kommer her:
Smelt smøret i en gryde.
Tilsæt mel og pisk med en piskeris.
Tilsæt væde en lille smule ad gangen og pisk løs, så sovsen samler sig inden der kommer mere væde i.
Fortsæt til sovsen har den ønskede tykkelse.
Smag evt til med salt og peber.
Tilsæt kyllingestykker, asparges og champignons og lav sovsen simre, mens du varmer tarteletterne.
Tarteletterne varmes efter anvisning på pakken. Oftest kun 5-10 minutter.