Torsk med bacon på spyd
Mundrette bidder af torsk med bacon, sat på spyd og bagt i ovnen.
- Forberedelse10 min
- Tilberedningstid15 min
- Samlet tid25 min
- Antal pers.4
- KØKKEN
- Dansk
- VELEGNET SOM
- Hovedret
Ingredienser
- 600 g torskefilet
- 1 pakke bacon i skiver
- Salt og peber
- Friske krydderurter (Brug din yndlingsurt)
Sådan gør du
1
Rens torsken og sørg for at fjerne alle ben.
Skær torsken ud i mundrette bidder.
Drys lidt salt og peber på hvert stykke, læg en smule friske krydderurter på og pak ind i en halv skive bacon.
Sæt alle stykkerne på spyd med lidt mellemrum imellem.
Læg spydene i et ildfast fad eller på en bageplade.
Steges i ovnen i ca. 15 minutter ved 220 grader.
Server med en frisk salat fx tomatsalat med ribs og feldsalat og hvidløgsflute.