Torsk med bacon på spyd

Torsk med bacon på spyd

Torsk med bacon på spyd

Torsk med bacon på spyd

Mundrette bidder af torsk med bacon, sat på spyd og bagt i ovnen.

  • Forberedelse10 min
  • Tilberedningstid15 min
  • Samlet tid25 min
  • Antal pers.4
  • KØKKEN
    • Dansk
  • VELEGNET SOM
    • Hovedret

Ingredienser

  • 600 g torskefilet
  • 1 pakke bacon i skiver
  • Salt og peber
  • Friske krydderurter (Brug din yndlingsurt)

Sådan gør du

1

Rens torsken og sørg for at fjerne alle ben. 

Skær torsken ud i mundrette bidder.

Drys lidt salt og peber på hvert stykke, læg en smule friske krydderurter på og pak ind i en halv skive bacon. 

Sæt alle stykkerne på spyd med lidt mellemrum imellem.

Læg spydene i et ildfast fad eller på en bageplade. 

Steges i ovnen i ca. 15 minutter ved 220 grader.


Server med en frisk salat fx tomatsalat med ribs og feldsalat og hvidløgsflute.




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *