Frisk og cremet pastaret med kylling

Frisk og cremet pastaret med kylling, sukkerærter og tomater

Du skal bruge

Pasta penne

3 kyllingefileter

2 fed hvidløg

Salt og peber

100 g sukkerærter

20-30 cherry- eller blommetomater

Frisk parmesan

Sådan laver du cremet pastaret med kylling

Kog pasta penne efter anvisning på pakken.

Skær kyllingefileterne i mundrette stykker.

Hak hvidløg fint.

Skær sukkerærterne i 2-3 stykker.

Halver tomaterne.

Start med at sautere hvidløgene i lidt olie på panden.

Tilsæt kyllingestykkerne, drys med salt og peber og steg dem møre.

Tilsæt de kogte pasta penne, sukkerærter og tomater.

Når det hele er godt varmt høvler du frisk parmesan over og vender rundt til det er smeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *