Fyldt kyllingefilet med pesto og ost
Nem og smagfuld kyllingefilet med pesto og ost, som passer sig selv i ovnen, mens du laver andre ting.
- Forberedelse10 min
- Tilberedningstid40 min
- Samlet tid50 min
- Antal pers.4
Ingredienser
- 4 kyllingebrystfilet
- 4 tsk basilikumpesto
- Revet ost
- 2-3 skiver bacon pr. kyllingebryst
Sådan gør du
1
Skær en lomme i kyllingebrystet, så stor som du kan få den, uden at skære igennem.
Fordel pesto i lommen, så det kommer hele vejen rundt.
Fyld godt op med en god revet ost.
Vikl et par skiver bacon om kødet og læg i et ildfast fad.
Steges i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter
Serveres sammen med en lækker salat, fx Bønnesalat med nødder og parmesan eller en sommerlig melonsalat, og godt brød.