Fyldt kyllingefilet med pesto og ost

Fyldt kyllingefilet

Fyldt kyllingefilet med pesto og ost

Fyldt kyllingefilet

Nem og smagfuld kyllingefilet med pesto og ost, som passer sig selv i ovnen, mens du laver andre ting.

  • Forberedelse10 min
  • Tilberedningstid40 min
  • Samlet tid50 min
  • Antal pers.4

    Ingredienser

    • 4 kyllingebrystfilet
    • 4 tsk basilikumpesto
    • Revet ost
    • 2-3 skiver bacon pr. kyllingebryst

    Sådan gør du

    1

    Skær en lomme i kyllingebrystet, så stor som du kan få den, uden at skære igennem.
    Fordel pesto i lommen, så det kommer hele vejen rundt.
    Fyld godt op med en god revet ost.
    Vikl et par skiver bacon om kødet og læg i et ildfast fad.
    Steges i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter


    Serveres sammen med en lækker salat, fx Bønnesalat med nødder og parmesan eller en sommerlig melonsalat, og godt brød.




    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *