Fyldt mørbrad med hvidløgsost og soltørrede tomater
Fyldt mørbrad med hvidløgsost og soltørrede tomater er en smagfuld ret, som også gør sig godt til gæster.
- Forberedelse10 min
- Tilberedningstid20 min
- Samlet tid30 min
- Antal pers.4
Ingredienser
- 1 svinemørbrad
- 100 g flødeost med hvidløg
- 3 spsk hakkede soltørrede tomater
- 1 pk. bacon i skiver
- Salt og peber
Sådan gør du
1Start med at afpudse mørbraden og fjern alle sener og fedt.
Flæk mørbraden ved at skære den halvt igennem langs siden.
Bank den forsigtigt, så den bliver lidt større og fladere uden at den går i stykker.
Læg baconskiver side om side så de danner en stor firkant og læg mørbraden ovenpå.
Drys med salt og peber.
Smør hvidløgsosten ud over kødet og fordel de soltørrede tomater.
Rul mørbraden sammen med bacon.
Brun mørbraden på alle sider på en varm pande uden fedtstof.
Læg mørbraden i et ildfast fad og sæt den i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.
Serveres med en god salat fx. tomatsalat med ribs og feldsalat og evt. hasselbach kartofler med hvidløg og parmesan