Hash Browns – Pommes Rösti
Sprøde og lækre hash browns passer perfekt til morgenbordet eller som tilbehør til aftensmaden.
- Forberedelse15 min
- Tilberedningstid20 min
- Samlet tid35 min
- Antal pers.6
Ingredienser
- 7 kartofler
- 1 lille løg
- 1 æg
- 75 g mel
- Salt og peber
- Olie til stegning
Sådan gør du
1
Skræl kartoflerne og riv dem på et groft rivejern.
Skyl kartoflerne i en si og knug dem helt tørre i et viskestykke.
Rør finthakket løg, æg, mel og salt og peber sammen i en skål.
Tilsæt kartofler og vend rundt.
Varm godt med olie op i en dyb pande.
Læg en stor spiseskefuld i olien og mas den lidt flad. Fortsæt med så mange der er plads til uden at de rører ved hinanden.
Steges 3-4 minutter på hver side til de er gyldne og sprøde.
Hold dem varme i ovnen, mens du steger en ny pandefuld. De må ikke dækkes til, da de så mister sprødheden.
Hash browns skal serveres med det samme, da de ellers vil blive lidt slatne og miste sprødheden.