Hjemmebagte madpakkefavoritter

Skal dit barn også til at have madpakke med, så kan du få inspiration til mine og mine børns hjemmebagte madpakkefavoritter lige her.

Lige for tiden starter mange spændte børn i SFO og skal til at have madpakke med i tasken for første gang. Incl. min egen Lea. Hun har været vant til at få serveret mad tre gange om dagen i børnehaven. Et privilegie både hun og jeg har nydt gennem årene.

Men nu skal hun starte i SFO og ,ligesom storesøster Eva for to år siden, synes Lea også at noget af det største ved det, er at hun skal have madpakke med.

Hjemmebagte madpakkefavoritter

Mine madpakker til pigerne er altid en kombination af brød, grøntsager, frugt, mælkeprodukt og sunde snacks. Vores hjemmebagte madpakkefavoritter er en daglig del af madpakken og pigerne er selv med til at bage og vælge dagens bagværk til madpakken.

xoxo Malene

Denne opskrift er den mest populære opskrift her på bloggen. Og med god grund. De her pizzasnegle er både sjove, sunde og nemme at lave.

Mine børn er vilde med progger. Vi laver dem med flere forskellige slags fyld, så der er lidt at vælge imellem, men skinke og ost er favoritten

Sandwichbrød

Den her opskrift på grove sandwichbrød er virkelig nem. Dejen skal bare bredes ude på en bageplade og skæres i passende firkanter inden bagning

Pølsehorn

Eva elsker at have et pølsehorn med i madpakken. Vi har lavet mange forskellige pølsehorn, men dette er opskriften vi altid vender tilbage til.

Pizzamuffins er lette og luftige og rigtig gode som formiddagssnack i skole og SFO

Børnenes-maddag-nyhedsbrev

Vil du gerne lave mad sammen med dine børn?

Få gode råd til de små kokke, mine bedste tips til at få madmodige børn samt nemme og inspirerende opskrifter direkte i din indbakke.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så sender jeg straks mine egne børns yndlingsopskrifter.

Jeg lover at jeg ikke spammer dig. Du kan afmelde nyhedsbrevet når som helst.

Helt op til Månen på sociale medier

Helt op til Månen på sociale medier

Jeg er så glad for, at du har besøgt mig her på heltoptilmånen.dk og jeg håber du har fundet præcis det du søgte efter. Hvis jeg kan hjælpe med noget i forhold til opskriften eller du bare gerne vil dele en kommentar, så skriv endelig herunder.

Jeg vil gerne inspirere til lækker mad i børnefamilier og du er meget velkommen til at følge med på Instagram @mad_til_familien hvor jeg deler mine opskrifter.

På Facebook kan du finde mig på Helt op til månen – og hvis du også nyder at laver mad sammen med dine børn, er du meget velkommen i min gruppe Børnenes Maddag.

Og så er jeg selvfølgelig og på Pinterest, hvor jeg udover en masse skønne opskrifter, også deler inspiration til rejser, højtider, DIY.

Hjemmebagte madpakkefavoritter

Husk at gemme opskriften på Pinterest og følg gerne mine opslagstavler for meget mere inspiration.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen