Kyllingelasagne med spinat

Kyllingelasagne

Du skal bruge

Lasagneplader

Olie

1 løg

2 fed hvidløg

500 g kyllingebryst

Salt og peber

1 tsk tørret oregano

1 ds hakkede tomater

200 g spinat (frisk eller frossen)

50 g smør

2 spsk mel

1/2 l mælk

100 g ost

Salt og peber

1/2 tsk stødt muskatnød

Sådan laver du kyllingelasagne

Hak løg og hvidløg og brun det af i en gryde med lidt olie.

Skær kyllingefileterne i mindre stykker og kom dem i gryden. Vend kødet rundt til det er stegt på alle sider.

Krydr med salt, peber og oregano.

Skru ned for varmen og tilsæt hakkede tomater og spinat.

Lad det simre et par minutter til spinaten er faldet sammen.

I en anden gryde smelter du smørret.

Tilsæt mel og rør det godt sammen.

Tilsæt mælk lidt ad gangen og rør grundigt imens.

Hæld osten i og rør indtil den er smeltet.

Læg lasagneplader i et ildfast fad, derefter 1/3 af tomatsovsen med fyld og til sidst 1/3 af ostesovsen.

Gentag 2 gange.

Sæt i ovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter indtil lasagnepladerne er helt møre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *