Du skal bruge
Lasagneplader
Olie
1 løg
2 fed hvidløg
500 g kyllingebryst
Salt og peber
1 tsk tørret oregano
1 ds hakkede tomater
200 g spinat (frisk eller frossen)
50 g smør
2 spsk mel
1/2 l mælk
100 g ost
Salt og peber
1/2 tsk stødt muskatnød
Sådan laver du kyllingelasagne
Hak løg og hvidløg og brun det af i en gryde med lidt olie.
Skær kyllingefileterne i mindre stykker og kom dem i gryden. Vend kødet rundt til det er stegt på alle sider.
Krydr med salt, peber og oregano.
Skru ned for varmen og tilsæt hakkede tomater og spinat.
Lad det simre et par minutter til spinaten er faldet sammen.
I en anden gryde smelter du smørret.
Tilsæt mel og rør det godt sammen.
Tilsæt mælk lidt ad gangen og rør grundigt imens.
Hæld osten i og rør indtil den er smeltet.
Læg lasagneplader i et ildfast fad, derefter 1/3 af tomatsovsen med fyld og til sidst 1/3 af ostesovsen.
Gentag 2 gange.
Sæt i ovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter indtil lasagnepladerne er helt møre.