Nem og enkel kylling i karry som ristaffel

Kylling i karry som ristaffel

Du skal bruge

100 gram smør
2-3 tsk karry
1 lille finthakket løg
3 spsk mel
Suppe/boullion (fx lidt af suppen fra herfra)
300 gram kogt kylling

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde og tilsæt karryen og svits det af.
Tilsæt finthakket løg og lad dem blive blanke.
Tilsæt mel og pisk godt igennem med piskeris.
Tilsæt suppe/boullion lidt af gangen, mens du pisker kraftigt. Forsæt til sovsen har den ønskede konsistens.
Tilsæt kylligekødet og lad det småkoge ved svag varme i min. 5 minutter.

Serveres med ris og et lille udvalg af toppings, fx:

Kokosmel
Rosiner
Peanuts
Ananasstykker
Bananskiver
Æbletern
Mandarinbåde
Mangochutney
Bambusskud
Bønnespirer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *