Opskriften her passer til 6 personer, når den skal laves til gæster. Når vi bare er os selv, 2 voksne og 2 børn, fordeler jeg for det meste i 8 glas, så har vi dessert til 2 dage.
Du skal bruge
4 blade husblas
3 æg (evt. pasteuriserede)
100 g sukker
2 citroner
4 dl piskefløde
Hvis du kan lide fromage, vil du helt sikkert blive vild med denne Baileys fromage
Sådan laver du citronfromage
Læs husblassen til blød i koldt vand.
Pisk æg og sukker lyst og luftigt.
Kom husblassen i en gryde med det vand der hænger ved og smelt det ved lav varme.
Pres citronerne og hæld saften i gryden mens du pisker.
Hæld husblas og citron i æggemassen i en tynd stråle, mens du pisker godt.
Pisk 2,5 dl piskefløde til flødeskum og vend det i æggemassen.
Fordel det i 6 portionsglas og sæt på køl i 3-4 timer.
Lige inden servering pisker du 1,5 dl fløde og pynter citronfromagen sammen lidt revet skal fra de pressede citroner.