Opkrift på citronfromage

Opskriften her passer til 6 personer, når den skal laves til gæster. Når vi bare er os selv, 2 voksne og 2 børn, fordeler jeg for det meste i 8 glas, så har vi dessert til 2 dage.

Opskrift på citronfromage

Du skal bruge

4 blade husblas

3 æg (evt. pasteuriserede)

100 g sukker

2 citroner

4 dl piskefløde

Hvis du kan lide fromage, vil du helt sikkert blive vild med denne Baileys fromage

Sådan laver du citronfromage

Læs husblassen til blød i koldt vand.

Pisk æg og sukker lyst og luftigt.

Kom husblassen i en gryde med det vand der hænger ved og smelt det ved lav varme.

Pres citronerne og hæld saften i gryden mens du pisker.

Hæld husblas og citron i æggemassen i en tynd stråle, mens du pisker godt.

Pisk 2,5 dl piskefløde til flødeskum og vend det i æggemassen.

Fordel det i 6 portionsglas og sæt på køl i 3-4 timer.

Lige inden servering pisker du 1,5 dl fløde og pynter citronfromagen sammen lidt revet skal fra de pressede citroner.

Opskrift på citronfromage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *