Fromage med Baileys er en populær dessert til middagsgæster. Den er nem at lave og kan laves i god tid inden den skal serveres.
- Forberedelse20 min
- Antal pers.8
- Hviletid2 timer
- KØKKEN
- Dansk
- VELEGNET SOM
Ingredienser
- 4 blade husblas
- 4 æggehvider
- 5 spsk. sukker
- 4 æggeblommer
- 1 dl Baileys
- 5 dl piskefløde
Pynt
- Hakkede mandler
- Revet mørk chokolade
Sådan gør du
1
Læg husblassen i blød i koldt vand i 10 minutter. Sørg for at det helt dækket af vand.
Pisk sukker, æggeblommer og Baileys sammen til en luftig masse i en stor skål.
Pisk fløden til flødeskum i en anden skål.
Pisk æggehviderne stive i en tredje skål.
Tag husblassen op af vandet og smelt det over vandbad med det vand der hænger ved.
Bland husblas med Baileys-massen.
Rør flødeskum sammen med Baileys-massen.
Vend til sidst æggehviderne forsigtigt i.
Hæld det hele i en serveringsskål eller portionsglas og sæt på køl i mindst et par timer.
Pynt med hakkede mandler og chokolade inden servering.
Hvis der er børn i selskabet, så lav evt. en citronfromage eller kirsebærmousse til dem.