Det er græskarsæson, så hvorfor ikke lave en pumpkin cake.
Se hvordan du laver græskarpuré LIGE HER. Du kan også bare bruge den indmad du skraber ud, hvis du laver en græskarlygte,
Det skal du bruge:
Pumpkin cake
200 g græskarpuré
200 g sukker
1 dl olie
2 æg
125 g mel
1 tsk natron
1/2 tsk kanel
1/2 tsk ingefær
1/2 tsk muskatnød
1 nip salt
Frosting
100 g naturel flødeost
50 g blødt smør
1 tsk vaniljesukker
Ca. 200 g. flormelis
Sådan gør du:
Pumpkin cake
Bland mel, natron, kanel, ingefær, muskatnød og salt sammen i en skål
Rør græskarpuré, sukker og olie sammen i en anden skål.
Tilsæt æg og pisk det hele sammen.
Hæld de tørre ingredienser i skålen og rør det hele sammen til en smidig dej.
Hæld dejen i en smurt brødform.
Bages ved 175 grader i ca. 45 minutter
Kagen kan sagtens laves i en bradepande, hvis du vil have en større og fladere kage. Så reducerer du bare bagetiden. Brug en kødnål eller lignenede til at stikke ind i kagen. Hvis dejen hænger på, skal kagen have lidt længere tid.
Lad kagen køle helt af inden du kommer frosting på.
Frosting
Pisk flødeost, smør og vaniljesukker sammen til det er lyst og luftigt.
Tilsæt flormelis lidt ad gangen, mens du pisker, indtil du har en god konsistens.
Fordel på den afkølede kage.