Saftigt kalkunbryst med bacon
- Forberedelse10 min
- Tilberedningstid1 hr
- Samlet tid1 hr 10 min
- Antal pers.6
Ingredienser
- 1 kalkunbryst, ça. 900 g
- 125 g frisk mozzarella
- 8 skiver bacon
- 8 cherrytomater
- Salt og peber
Sådan gør du
1
Drys salt og peber på kalkunbrystet.
Skær mozzarella og tomater i skiver og fordel dem ovenpå kalkunbrystet.
Læg bacon skiverne ved siden af hinanden over kalkunbrystet og pres enderne ind under.
Læg det hele i en stegepose og luk den til. Husk at klippe et lille hul eller to, så dampen kan komme ud.
Læg stegen i et ildfast fad og sæt den i ovnen ved 200 grader i ca. 45 minutter.
Klip et hul i hjørnet af stegeposen og hæld væden fra. Du kan bruge den til en lækker sovs.
Fjern stegeposen og læg stegen tilbage i fadet.
Hvis baconen ikke er sprød, kan du give den et par minutter mere ved 225 grader.
Dæk fadet til med stanniol og lad stegen hvile i 15 minutter.
Kan serveres sammen med fx. blomskålstzatziki, rødkålssalat eller bønnesalat.