Saftigt kalkunbryst med bacon

Kalkunbryst

Saftigt kalkunbryst med bacon

Kalkunbryst

  • Forberedelse10 min
  • Tilberedningstid1 hr
  • Samlet tid1 hr 10 min
  • Antal pers.6

    Ingredienser

    • 1 kalkunbryst, ça. 900 g
    • 125 g frisk mozzarella
    • 8 skiver bacon
    • 8 cherrytomater
    • Salt og peber

    Sådan gør du

    1

    Drys salt og peber på kalkunbrystet.

    Skær mozzarella og tomater i skiver og fordel dem ovenpå kalkunbrystet.

    Læg bacon skiverne ved siden af hinanden over kalkunbrystet og pres enderne ind under. 

    Læg det hele i en stegepose og luk den til. Husk at klippe et lille hul eller to, så dampen kan komme ud.

    Læg stegen i et ildfast fad og sæt den i ovnen ved  200 grader i ca. 45 minutter.

    Klip et hul i hjørnet af stegeposen og hæld væden fra. Du kan bruge den til en lækker sovs.

    Fjern stegeposen og læg stegen tilbage i fadet. 

    Hvis baconen ikke er sprød, kan du give den et par minutter mere ved 225 grader. 

    Dæk fadet til med stanniol og lad stegen hvile i 15 minutter.

     


    Kan serveres sammen med fx. blomskålstzatziki, rødkålssalat eller bønnesalat.




    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *