Tunsalat – nem og simpel opskrift

Tunsalat – nem og simpel opskrift

Opskriften her passer til 6 personer, når den skal laves til gæster. Når vi bare er os selv, 2 voksne og 2 børn, fordeler jeg for det meste i 8 glas, så har vi dessert til 2 dage.

  • Forberedelse5 min
  • Tilberedningstid10 min
  • Samlet tid15 min
  • Antal6 glas
  • Antal pers.6

Ingredienser

  • 2 ds tun i vand
  • 2 spsk creme fraiche
  • 1 spsk citronsaft
  • Peber

Sådan gør du

1

Dræn vandet fra tunen, enten i en si eller ved at åbne dåserne en smule og lade vandet løbe i håndvasken.

Bland alle ingredienser sammen og sæt tunsalaten på køl i et par timer inden servering.

Servering

2

Tunsalat kan portionsanrettes rigtig fint på desserttallerkner med lidt salat, tomater, avokado, æg og citron.

Hvis tunsalaten er en del af en større frokost, kan du servere den i en pæn skål og pynte med dild og evt. rejer. Husk at servere lidt lækkert brød til.

Server evt.sammen med hjemmelavede hvidløgsflute

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *