Tunsalat – nem og simpel opskrift
Opskriften her passer til 6 personer, når den skal laves til gæster. Når vi bare er os selv, 2 voksne og 2 børn, fordeler jeg for det meste i 8 glas, så har vi dessert til 2 dage.
- Forberedelse5 min
- Tilberedningstid10 min
- Samlet tid15 min
- Antal6 glas
- Antal pers.6
- KØKKEN
- Dansk
- VELEGNET SOM
Ingredienser
- 2 ds tun i vand
- 2 spsk creme fraiche
- 1 spsk citronsaft
- Peber
Sådan gør du
1Dræn vandet fra tunen, enten i en si eller ved at åbne dåserne en smule og lade vandet løbe i håndvasken.
Bland alle ingredienser sammen og sæt tunsalaten på køl i et par timer inden servering.
Servering
2Tunsalat kan portionsanrettes rigtig fint på desserttallerkner med lidt salat, tomater, avokado, æg og citron.
Hvis tunsalaten er en del af en større frokost, kan du servere den i en pæn skål og pynte med dild og evt. rejer. Husk at servere lidt lækkert brød til.
Server evt.sammen med hjemmelavede hvidløgsflute