Tzatziki med blomkål

Tzatziki med blomkål

Tzatziki med blomkål

Du skal bruge

1 lille blomkålshoved
2 dl græsk yoghurt
2 fed hvidløg
1 stor håndfuld feldsalat
ca. 1/2 dl solsikkekerner
Salt og peber

Tzatziki med blomkål

Sådan laver du tzatziki med blomkål

Skyl blomkålshovedet og del det op i mindre buketter. Læg buketterne i en skål eller gryde og overhæld med kogende vand. Lad dem stå i 5-10 minutter og hæld dem i en si og lad dem dryppe godt af.

Bland græsk yoghurt, knust hvidløg, salt og peber i en skål.

Tilsæt de afdryppede, kolde blomkålsbuketter sammen med feldsalat og solsikkekerner og vend det rundt.

Du kan med fordel lave tzatzikien i god tid, og gerne dagen før, så hvidløgssmagen bliver mere gennemtrængende.

*****

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *