Opskrift på jordbær-rabarbermuffins
Denne opskrift giver de lækreste, smagfulde rabarbermuffins med sprød overflade og svampet midte. Det er noget nær det bedste jeg har smagt.
- Forberedelse20 min
- Tilberedningstid20 min
- Samlet tid40 min
- Antal12 stk
- KØKKEN
- Dansk
- VELEGNET SOM
Ingredienser
- 300 g rabarber
- 100 g frosne jordbær
- ½ spsk vanillesukker
- 100 g sukker
- 150 g sukker
- 2 æg
- 150 g blødt smør
- ½ dl creme fraiche eller andet surmælksprodukt
- 50 g havregryn
- 300 g hvedemel
- 1 spsk bagepulver
- 1 nip salt
Pynt
- Smeltet hvid chokolade
Sådan gør du
1
Skær rabarber i mindre stykker og put dem i en gryde sammen med jordbær, vaniljesukker og sukker.
Lad det simre i ca. 10-15 minutter.
Imens det simre, pisker du æg og sukker sammen i en skål, indtil det er hvidt og luftigt.
Tilsæt smør, creme fraiche, havregryn, mel, bagepulver og salt og rør godt rundt.
Til sidst vender du rabarberkompotten i dejen.
Fordel dejen i 12 muffinsforme.
Bages ved 175 grader varmluft i ca, 20 minutter.
Pynt evt. med hvid chokolade, når de er kølet af.