Luftige pizzamuffins med skinke og ost
Der bliver 12 pizzamuffins af denne opskrift.
- Ovn15 min. / 180°
- Antal12 tsk.
Ingredienser
- 2 dl vand
- 25 g gær
- 1 tsk salt
- 1 spsk tørret oregano
- 2 æg
- 2 spsk olie
- 75 g skinke
- 100 g revet ost
- ca. 400 g tipo 00 mel
- Ca. 1 dl tomatsovs
Sådan gør du
1
Rør gæren ud i lunken vand
Tilsæt salt, oregano og olie.
Pisk æggene sammen med en gaffel i en lille skål og til sæt det så sammen med skinke og ost.
Tilsæt melet lidt ad gangen. Dejen skal være fast, men lettere klistret.
Sæt 12 papirmuffinforme i en muffinform og fordel dejen i dem.
Lad dem hæve i en halv time.
Smør tomatsovs på dine pizzamuffins med en teske eller bagepensel.
Bages i ovnen i 15 minutter ved 180 grader.
Prøv også: Pizzaboller med hjemmelavet tomatsovs, grønne pizzasnegle med spinat eller mine lette og luftige pølsehorn til dit barns madpakke.
Pizzamuffins smager stadig skønt efter de har været frosne og hvis de lige får 15-20 sekunder i mikroovnen efter optøning, både dufter og smager de som nybagte.