Rabarberfavoritter

Jeg elsker foråret, når rabarberne har vokset sig store og flotte og er klar til at blive spist. Så er det tid til alle vores rabarberfavoritter. 

Jeg har samlet de bedste nedenfor.

Rabarberfavoritter

xoxo Malene

Smuk lyserød saftevand. Rabarbersaft er et stort herhjemme og vi laver altid litervis hver sommer.

Vores yndlings muffins om sommeren, når vi har friske rabarber og jordbær i haven. Den hvide chokolade på toppen er prikken over i’et.

Lækker rabarberkage, som også kan laves som tærte. Der er marcipan i kagen og perlesukker og mandler på toppen.

Rabarbersorbet er den fineste og friskeste sommeris. Den smager SÅ godt og så gør det bestemt ikke noget at den samtidig er så smuk at se på.

Crumble kan laves med alle former for frugt og bær. Kombinationen med rabarber og hindbær er helt i top og smager skønt med lidt vaniljeis til

Cheesecake er bare godt. Denne er lavet med en bund af kiks, mandler og hvid chokolade og med en rabarbergelé på toppen.

Det her er en af de lækreste måder at nyde en god stak pandekager på; Med en lækker rabarbercreme mellem alle lagene.

Helt op til Månen på sociale medier

Helt op til Månen på sociale medier

Jeg er så glad for, at du har besøgt mig her på heltoptilmånen.dk og jeg håber du har fundet præcis det du søgte efter. Hvis jeg kan hjælpe med noget i forhold til opskriften eller du bare gerne vil dele en kommentar, så skriv endelig herunder.

Jeg vil gerne inspirere til lækker mad i børnefamilier og du er meget velkommen til at følge med på Instagram @mad_til_familien hvor jeg deler mine opskrifter.

På Facebook kan du finde mig på Helt op til månen – og hvis du også nyder at laver mad sammen med dine børn, er du meget velkommen i min gruppe Børnenes Maddag.

Og så er jeg selvfølgelig og på Pinterest, hvor jeg udover en masse skønne opskrifter, også deler inspiration til rejser, højtider, DIY.

Rabarberfavoritter

Husk at gemme opskriften på Pinterest og følg gerne mine opslagstavler for meget mere inspiration.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen