Opskriften til sugar cookies kan du finde her.
Til gingerbread cookies skal du bruge:
250 g sukker
125 g smør
1 dl piskefløde
1 dl sirup
1 spsk bagepulver
1 spsk stødt ingefær
½ spsk stødt kanel
1 spsk stødt kardemomme
1 spsk kakao
400-500 g hvedemel
Pisk sukker og smør godt sammen. Hvis du har en røremaskine, vil det være at foretrække. Hvis du bruger el-mixer, kan du dække noget af skålen med et rent viskestykke, så sukker og smør ikke flyver til alle sider.
Tilsæt fløde, sirup og de tørre ingredienser, undtaget mel og pisk igen.
Rør mel i lidt af gangen med en ske. Dejen skal være tør, men elastisk.
Lad dejen hvile i køleskabet, gerne i et døgn, men mindre kan også gøre det.
Bages ved 180 grader i 8-10 min. Hold godt øje, så de ikke bliver for mørke.