Du skal bruge
25 g gær
2,5 dl lunken vand
1 tsk salt
100 g Tipo00 mel
300 g økologisk fuldkornshvedemel
Sådan laver du minipizza
Rør gæren ud i lunken vand.
Tilsæt salt og mel og ælt det godt sammen til du får en smidig dej.
Lad dejen hæve en time i skålen med et rent klæde over.
Rul dejen ud og brug en udstikker til at lave pizzabunde i ønsket form. Vi brugte en blomsterudstikker. Ælt det overskydende dej sammen og rul det ud igen, så du får brugt al dejen.
Du kan også bare dele dejen op i 20 kugler og rulle dem til flade cirkler.
Læg pizzabundene på bagepapir på en bageplade og kom fyld på.
Eva valgte tomatsovs, ost, skine og majs, men alt hvad man kan lide kan selvfølgelig bruges.
Bages ved 200 grader i 15-20 minutter.
Sunde minipizza til madpakken
- 25 g gær
- 2,5 dl lunken vand
- 1 tsk salt
- 100 g Tipo00 mel
- 300 g fuldkornshvedemel
- Rør gæren ud i lunken vand.
- Tilsæt salt og mel og ælt det godt sammen til du får en smidig dej.
- Lad dejen hæve en time i skålen med et rent klæde over.
- Rul dejen ud og brug en udstikker til at lave pizzabunde i ønsket form. Vi brugte en blomsterudstikker. Ælt det overskydende dej sammen og rul det ud igen, så du får brugt al dejen.
- Du kan også bare dele dejen op i 20 kugler og rulle dem til flade cirkler.
- Læg pizzabundene på bagepapir på en bageplade og kom fyld på.
- Eva valgte tomatsovs, ost, skine og majs, men alt hvad man kan lide kan selvfølgelig bruges.
- Bages ved 200 grader i 15-20 minutter.