Tiramisu

Tiramisu

Tiramisu kan med fordel laves dagen inden den skal serveres. Den bliver kun bedre af at have god tid til at sætte sig.

  • Forberedelse10 min
  • Tilberedningstid10 min
  • Samlet tid20 min
  • Antal pers.8
  • KØKKEN
    • italiensk
  • VELEGNET SOM

Ingredienser

  • 2-3 dl stærk kold kaffe
  • 1 pakke ladyfingers
  • 1 bæger pasteuriseret æggehvide
  • 1 bæger pasteuriseret æggeblomme
  • 75 g sukker
  • 250 g mascarpone
  • 2 spsk kakaopulver

Sådan gør du

1

Start med at lave en kop stærk kaffe og lav mascarponecremen mens kaffen køler af.

Pisk æggehviderne stive. Æggehviderne skal være så stive at du kan vende skålen på hovedet uden indholdet falder ud.

Pisk sukker og æggeblomme sammen i en anden skål. Det skal være helt hvidt og luftigt.

Tilsæt mascarpone og pisk igen.

Vend de stive æggehvider forsigtigt i.

Giv halvdelen af ladyfingrene et hurtigt dyp i kaffen og læg dem i et enkelt lag i et dybt fad. Ladyfingrene suger væske ret hurtigt og de skal ikke være gennemblødte af kaffen.

Fordel halvdelen af mascarponecremen over ladyfingrene.

Lav et lag mere af kaffedyppede ladyfingre og mascarponecreme.

Sæt din tiramisu på køl i mindst 4 timer.

Drys med kakaopulver gennem en sigte inden servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *