Hvis du ikke har linguine hjemme, så kan du bruge spaghetti.
- Forberedelse5 min
- Tilberedningstid10 min
- Samlet tid15 min
- Antal pers.4
- KØKKEN
- Italiensk
Ingredienser
- 400 g linguine
- 2 spsk solsikkeolie eller anden smagsneutral olie
- 2 fed hvidløg
- 500 g tigerrejer
- 50 g revet parmesan
- 2 spsk olivenolie
Tilbehør
- Citron
- Revet parmesan
Sådan gør du
1
Pil hvidløgene og skær dem i tynde skiver.
Varm solsikkeolien på en pande og steg hvidløgene.
Tilsæt rejerne og steg dem et par minutter på hver side til de er lyserøde og gennemstegte.
Kog pastaen efter anvisning på pakken, hæld vandet fra og kom pastaen på panden til rejerne.
Tilsæt revet parmesan og vend det hele godt rundt.
Hvis du kan lide pastaretter med seafood, vil du helt sikkert blive vild med pasta med laks og spinat