Pumpkin pie minies – små lækre græskartærter

Pumpkin pie minies

Opskriften på pumpkin pie i almindelig tærte-størrelse finder du LIGE HER

Pumpkin pie minies

Jeg har brugt nogenlunde samme opskrift, men jeg har justeret lidt, så mængden af fyld passer til. De her pumpkin pie minies er bagt i hjerte-silikoneforme og passer perfekt som en enkelt portion.

Pumpkin pie minies

Du skal bruge

Bund
225 g mel
2 æggeblommer
75 g sukker
125 g smør

Fyld
2 dl græskarpuré
½ dl piskefløde
½ dl mælk
2 æg
½ dl ahornsirup
½ dl sukker
½ dl brun farin
2 spsk. mel
¼ tsk. stødt muskatnød
¼ tsk. stødt ingefær
¾ tsk. stødt kanel

Sådan gør du

Start med at ælte ingredienserne til bunden godt sammen med hænderne. Dejen skal være blød og hænge godt sammen. Det tager lidt tid.

Fordel dejen i 8 silikoneforme og mas dejen ned i bunden og op ad siderne. Prik huller med en gaffel.

Bag bundene nederst i ovnen i ca. 10 minutter ved 200 grader.

Lun græskarpuréen sammen med fløde og mælk i en gryde. Det må ikke koge.

Pisk æg luftige sammen med sirup, sukker og brun farin.

Tilsæt mel og krydderier.

Vend til sidst græskarpuréen i æggemassen og hæld fyldet i den forbagte tærtedej. Fyldet er meget flydende.

Bages midt i ovnen i ca. 45 minutter ved 160 grader.

Hvis du selv skal holde Thanksgiving eller har lyst til at prøve noget at det lækre mad, kan du finde inspiration til hele Thanksgiving-menuen LIGE HER

Pumpkin pie minies

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *