Opskriften på pumpkin pie i almindelig tærte-størrelse finder du LIGE HER
Jeg har brugt nogenlunde samme opskrift, men jeg har justeret lidt, så mængden af fyld passer til. De her pumpkin pie minies er bagt i hjerte-silikoneforme og passer perfekt som en enkelt portion.
Du skal bruge
Bund
225 g mel
2 æggeblommer
75 g sukker
125 g smør
Fyld
2 dl græskarpuré
½ dl piskefløde
½ dl mælk
2 æg
½ dl ahornsirup
½ dl sukker
½ dl brun farin
2 spsk. mel
¼ tsk. stødt muskatnød
¼ tsk. stødt ingefær
¾ tsk. stødt kanel
Sådan gør du
Start med at ælte ingredienserne til bunden godt sammen med hænderne. Dejen skal være blød og hænge godt sammen. Det tager lidt tid.
Fordel dejen i 8 silikoneforme og mas dejen ned i bunden og op ad siderne. Prik huller med en gaffel.
Bag bundene nederst i ovnen i ca. 10 minutter ved 200 grader.
Lun græskarpuréen sammen med fløde og mælk i en gryde. Det må ikke koge.
Pisk æg luftige sammen med sirup, sukker og brun farin.
Tilsæt mel og krydderier.
Vend til sidst græskarpuréen i æggemassen og hæld fyldet i den forbagte tærtedej. Fyldet er meget flydende.
Bages midt i ovnen i ca. 45 minutter ved 160 grader.
Hvis du selv skal holde Thanksgiving eller har lyst til at prøve noget at det lækre mad, kan du finde inspiration til hele Thanksgiving-menuen LIGE HER