Den klassiske bruschetta er med hakkede tomater, basilikum og hvidløg og smager rigtig godt. Her får du tre andre idéer til toppings, som også er lækre og som vinder dig lidt ekstra credit hos dine gæster – især hvis du laver det selv.
Basilikumpesto
Opskriften finder du her: Basilikumpesto – nem og klassisk opskrift
Tomatpesto
Opskriften finder du her: Tomatpesto – opskrift med soltørrede tomater
Laksetatar
Dette er en af mine absolut favorit-toppings. Jeg er vild med den røgede, saltede og syrlige smag ovenpå et knasende godt stykke brød.
Du skal bruge:
150 g røget laks
½ finthakket rødløg
2 spsk creme fraiche
1 tsk Dijon sennep
2 spsk citronsaft
Evt. lidt dild til pynt (kan også hakkes og blandes sammen med laksen)
Sådan laver du laksetatar til bruschetta
Skær laksen i små tern.
Lav en dressing af creme fraiche, sennep og citronsaft.
Rør laks og løg i dressingen.